torsdag 6. januar 2011

sminken jeg bruker rundt øynene

Jeg har fått så mange kommentarer på at jeg har så veldig pene øyne og at jeg er så flink å sminke meg rundt øynene. For litt sidene var det en venninne av meg som spurte om ikke jeg kunne legge ut på bloggen hvordan jeg gjør det. Så her kommer det, håper det hjelper !


  • Foundation Jeg bruker Maybelline new york og er veldig fornøyd med den. Jeg har brukt samme sorten ganske lange nå, så det er sikkert kommet noe bedre på markedet, men jeg liker denne.
  • mørk øyenskygge to cm under øyebrynet og så langt ned du vil, som regel tar jeg en ikke så veldig mørk brun, den går fint til huden min og er ikke sånn som vekker så veldig stort oppsyn.
  • lys øyenskygge helt oppe med øyenbrynet, gjerne litt oppe på den mørke, ta også lys på selve øyelokket, akkurat på halvsirkelen
  • overgang pass på at fargene har en fin overgang og at det ikke blir kanter eller streker
  • maskara jeg bruker False lash effect, jeg har brukt veldig mange forskjellige sorter maskara men denne liker jeg veldig godt. Det er viktig å ramme inn øynene og fremheve dem. Jeg tar alltid på 3 lag så det blir fyldige, tette og helt sorte vipper.

Bloggest :D

1 kommentar:

  1. de var litt skeivere en vanlig da du ... :D

    SvarSlett