søndag 27. februar 2011

Hotell og ski

I går og i dag har vi vært inne i Loen på hotellene der. Vi skulle egentlig sove på Alexandra, men der var det fult så vi lå på Loenfjord isteden. Vi var selvfølgelig oppe å badet på Alex da, det er slik at om du bor på dette hotellet så får du halv pris på å bade der.


Det er jo et veldig fint hotell, både Alex og Loenfjord,fint badeanlegg og. Vi kjørte hjemmefra og på veien inn, i Stryn altså, stoppet vi for å stå på slalom. Eller stoppet og stoppet, kjørte opp til Stryn skitrekk og sto der. Jeg har ikke stått så veldig mye på slalom før jeg, sist var for 2 år siden og da kjørte jeg bare sånn 3 turer, det var med skolen det da. Heldigvis hadde jeg kjæresten min her og han hjalp meg mye. Mobbet meg fordi jeg ikke klarte det og trakk meg opp igjen på benene.


På dette bildet, eller generelt når jeg tar bort håret mitt, med en hue eller her hjelm, ser jeg veldig ut som en gutt. Men, jaja. Er det noen som bryr seg? Jeg hadde det veldig morsomt jeg. Om det er noe, bare spør, jeg lover å svare etter hvert. Men nå skal jeg sove så blogges

2 kommentarer: