torsdag 6. oktober 2011

Middag i dag, bh-problem i går...

Overskriften ser kanskje litt merkelig ut, eller morsom, men det jeg skal si først om bh-problemet var ikke morsomt for meg, kanskje kjempe, supert, ekstremt, morsomt for deg. Jeg klarte nemlig å glemme igjen treningsbhen hjemme på hybelen og måtte derfor trene i vanlig bh, noe som dere sikker skjønner skapte problemer med så store pupper som jeg har. JEG HAR ALDRI FØLT AT JEG HAR HATT SÅ STORE PUPPER NOEN GANG.... Jeg hadde bare en vanlig topp på meg og fikk derfor dèn kløfta. Litt slitsomt å tenke på at halve puppen viste når jeg skulle yte mitt beste på håndballbanen.

Nå til det jeg egentlig skulle blogge om. Marielle (du finner bloggen hennes på menylinjen som "verdt å se") var på besøk med meg og vi hadde det veldig morsomt, først var vi nede på litt forskjellige butikker og jeg lette etter noen sko og litt fine klær til en bursdag. Så stakk vi på REMA og handlet mat, og opp igjen til meg og vi lagde dette:Ser veldig godt ut sant!?!??!?! Ja det syns vertfall jeg. Jeg elsker mais. Potetstappe er godt til alt, blant annet pølser (bollepølser som disse blir kaldt). Vi var kjempe sultne når vi lagde det og det var kjempe godt. Etter vi hadde spist, så vi SALT, kjempe bra film forresten. Har laget en anbefaling for en stund siden ( denne finner du i menylinjen som "Film og boker" er en stund siden så det kan hende den er komet i arkivet) Siste jeg har gjort i dag var at vi var borte og så litt på når guttene spilte håndball. Egentlig ganske kjekt.

Er du og glad i håndball, spiller du kanskje selv? Har du hatt problemet med bhen som jeg og hadde, er ikke kjekt når sånt skjer er det vel?

Snupiva over og ut!

4 kommentarer:

  1. HAHAHA, fail det med bhen da!

    SvarSlett
  2. Syns synd i deg pga bhen, men middagen så god ut ;)

    SvarSlett
  3. Kan ikke du legge ut et bilde av puppene dine, eller iallefall oppgi str? :-) Er usikker på hvor store de er! DIGGER BLOGGEN DIN! ;**

    SvarSlett